Threads’de Reklam Vermek

Threads’de Reklam Verilebilir mi?

Facebook’un kurucusu Meta, Twitter’a rakip uygulaması olan Threads adlı aplikasyonunu 6 Temmuz 2023’te kullanıma açtı. Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, uygulama açıldıktan sonra “Threads’e hoşgeldiniz” paylaşımını yaptı ve Instagram’la bağlantılı olarak çalışan Threads, uzmanlara göre son dönemde Twitter’da yaşanan değişimlerden memnun olmayan kullanıcıları kendine çekme potansiyeli taşıyor.

 

Yazı tabanlı uygulamada tek seferde 500 karakter limitinde paylaşım yapılıyor. Edindiğimiz bilgiler sonucunda Threads günümüz itibariyle 40 milyon kullanıcıyı geçmiş durumda. İlk 7 saatte 10 milyon kullanıcıya ulaşan uygulama “Threads’de Reklam Verilir mi? ” sorusunu akıllara getiriyor Mark Zuckerberg’in yaptığı açıklama doğrultusunda amaç ilk başta aplikasyonun tam anlamıyla doğru çalışmasını sağlamak.

Threadsde Reklam Vermek 1

Zuckerberg, Threads’in algoritmasının Meta’nın diğer uygulamaları ile aynı yaklaşıma sahip olacağını belirtiyor.

 

Creamake E-ticaret Ajansı olarak sosyal medya reklamları uzmanlığımızı Threads’de Reklam Vermek tarafına aktaracağımızı da siz değerli e-ticaret markalarına duyurmaktan gurur duyuyuoruz!

 

Hizmet içeriklerimiz çok yakında Dijital Reklam Yönetimi Paketleri sayfamızda Threads Reklam Yönetimi Paketi olarak yer alacak Tüm yeni gelişmeleri ve mecraları sizin için takip ediyor, profesyonel ekibimizin desteğiyle markanızı daha da yukarı taşımak için çalışıyoruz.

Threads’de Reklam Vererek markanıza neler katabileceğinizi öğrenmek için takipte kalın!

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) Creamake Yazılım Teknoloji Ltd. Şti.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.